HEETS ELEKTRONIK SIGARA MAKINESI 


Iqos tütünü yakılmadan 350 derece buharlaştıran dijital bir tütün buharlaştırıcı olmak ile birlikte hiçbir şekilde yakma işlemi bulunmadığından dolayı normal sigaraya nazaran daha az zifir ve katran bulundurur. Ayrıca Marlboro’nun üreticisi olan Philip Morris International’ın üretmiş olduğu tütün tabanlı buharlaştırıcı heets elektronik sigara makinesi ise dünya ve ülkemiz genelinde satışa sunulmaktadır.

Cihaz içerisinde tüp biçiminde bulunan tütün kapsüllerinin kullanılması ve firmanın tütün ürününden vazgeçmemesi de elektronik sigara kullanarak tütünün tadını alamayanlar için bire birdir. Heets elektronik sigara makinesi eğer sigarayı bırakmak istiyor fakat bir türlü bırakamıyor iseniz kullanabileceğiniz bir ürün.

Normal bir sigara 800 dereceye kadar bir sıcaklıkta tütünü yakar iken içeriğinde bulundurduğu zehirleri kolay bir şekilde vücudumuza aktarıyor. Iqos ile birlikte bu ısı tam 350 dereceye kadar düşüyor ve ağızda bulunan tütünden aromalı buhar çıkıyor.

Heets elektronik sigara makinesi kullanmak istiyor iseniz bilmeniz gereken bir diğer şey ikinci nesil buharlaştırıcıya oldukça benzemektedir. Fakat kullanım bakımından modern elektronik sigaralardan değişiklik gösterir. Eğer heets elektronik sigara makinesi hakkında daha detaylı bilgi almak istiyor fakat bu bilgilere ulaşamıyor iseniz lütfen bizlere ulaşın. İletişim ekibimizden alacağınız tavsiyeler ile hayatınıza katacağınız bu ürün oldukça iyi olacağından dolayı lütfen bizlere ulaşın. Bu ürünü hayatınıza katmayı ve keyfini çıkarmayı hak ediyorsunuz.