E sigara heets


E sigara heets hakkında bilmeniz gereken ilk şey bu ürünün tütün yakılmadan ve 350 derecede buharlaştıran sarf malzemesi olarak 3 santim uzunluğunda olan bir ürün olduğudur. Ayrıca yeni nesil dijital tütün buharlaştırıcı elektronik sigaradır. Ayrıca bunun ile birlikte bu ürünün farklı çeşitleri ve aromaları bulunan ve üç santim uzunluğundaki kısa sigaralardır.

Ayrıca e sigara heets ismi verilen bu mini sigaralar teknik bakımdan da sigaradan ayrılmaktadır. Ülkemizde şimdilerde resmi satışı bulunmayan bu ürün kapalı alanlarda ve toplu taşımalarda kullanılmamaktadır.

Ayrıca bu ürünün kısa bir zaman öncesine kadar insanların yolcu eşyası olarak getirebildiklerini de belirtmemiz gerekiyor. E sigara heets ürünün çıkarılmış olan yeni kanun ile yolcu eşyası biçiminde taşınması kesinlik ile yasaklanmıştır. Yanınızda taşıdığınız zaman gümrük yetkilileri tarafından el konulan bu ürün hakkında daha detaylı bilgi almak istiyor iseniz yazımızın devamını okumanız gerekiyor.

Günümüz dünyasında son derece moda olan ve bilindiği gibi insan sağlığı bakımından sigara ile kıyaslandığında daha az zararlı lan bu ürün sigaranın getirmiş olduğu zararlı maddeleri de insan vücudundan uzakta tutmaktadır. Bundan dolayı e sigara heets ürününe sahip olmak istiyor iseniz lütfen bizlere ulaşın. Sitemizin iletişim ekibinden alacağınız yönlendirmeler ile yapacağınız alışveriş sonrasında oldukça memnun kalacağınızı belirtmemiz gerekiyor. Lütfen bizlere ulaşın.