HEETS ELEKTRONIK SIGARA TÜTÜNÜ 


Heets elektronik sigara tütünü yakılmadan 350 derece içerisinde buharlaştırılan son derece keyifli bir üründür. Herhangi bir yakma işlemi bulunmadan normal sigaraya nazaran daha az zifir ve katran içermektedir. Ayrıca bu markanın üreticisi olan Philip Morris International’ın üretmiş olduğu tütün tabanlı buharlaştırıcı Iqos elektronik sigara dünya genelinde ve ülkemizde de satışa sunulmaktadır.

Bu ürünü internet üzerinden rahat bir şekilde satın alabileceğiniz ve ülke genelinde resmi bir şekilde satışı gerçekleştirilen bir ürün olmadığından dolayı son derece dikkat ile alışveriş yapılması gereken bir ürün olmaktadır. Heets elektronik sigara tütünü almak istiyor iseniz bu gibi bilgilere dikkat etmeniz gerektiğini söylememiz gerekiyor.

Bütün bunlara ek olarak normal bir sigara 800 dereceye kadar bir ısıda yanar iken içinde yer alan zehirleri kolay bir şekilde vücudumuza aktarıyor. Ayrıca heets elektronik sigara tütünü ile bu ısı tam 350 dereceye kadar düşebiliyor ve ağzımızda yer alan tütünden aromalı buhar çıkıyor.

Bu ürünün aromasını ve nikotin oranını kendinizin belirlemiş olduğu likit yerine 350 derecede ısıtılmakta olan fakat yanmayan marlboronun gerçek tütünü kullanılmaktadır. Heets elektronik sigara tütünü ise bir elektronik ısıtma cihazına yerleştirilir ve filtre dışarıda bırakılarak kullanıma hazırlanır. Eğer daha detaylı bilgi almak istiyor iseniz sitemizin iletişim bölümünden bizlere ulaşabilirsiniz. Lütfen bizlere ulaşın.